Flyttstädning är en enkel sak att lösa i Uppsala

De lämnade Uppsala för en ny bostad i Skåne. Ett nytt kapitel i deras liv öppnades. Då ville de inte ha besvär med flyttstädning – den gick att lösa ändå.

Linus och hans sambo skulle flytta långt. Från Uppsala ända ned till Trelleborg, där han hade jobb på gång. De hade varit nere i Skåne några gånger för att leta hus och hade till slut hittat ett som de köpt. Nu kunde de knappt bärga sig. Deras nya liv stod för tröskeln.

Först skulle förstås själva flytten klaras av och allt det praktiska med anmälan av ny adress till en massa olika företag. Firman som skulle anställa Linus betalade faktiskt för flytten. Det var en riktigt förmån. Och adressanmälningar och byte av olika avtal kunde göras på datorn, vid skrivbordet. Det var tråkigt men i alla fall inte fysiskt ansträngande.

Flyttstädning med garanti mot anmärkningar

Det som kvarstod att lösa var att ordna med flyttstädning. Det skulle vara väldigt opraktiskt att städa själv. När flyttfirman hade hämtat alla saker så skulle de inte kunna bo i lägenheten, utan ens en säng. Antingen skulle de få bo hos någon kompis ett par dagar eller också skulle de behöva ta hjälp med flyttstädningen.

Valet var inte så svårt egentligen. I och med att de fick själva flytten betald så tyckte de att de kunde kosta på sig hjälp med flyttstädningen. Då skulle de dessutom inte få problem om de nya ägarna kom med någon anmärkning på städningen. Firman som tog hand om städningen skulle i så fall lösa det också – utan extra kostnad. Boka flyttstädning via denna sajt: flyttstädninguppsala.net

16 Oct 2022