Här finns kontorshotellen i Gävle

Även om Gävle är en medelstor stad till ytan så är stadskärnan relativt liten. De flesta kontorskomplex går att nå med maximalt fem minuters bilväg från centrumkärnan. För de som jobbar på dessa kontorshotell är det självklart en stor fördel då det är lätt att ta sig till dem oavsett var man bor.

  • Teknikparken

Teknikparken ligger vid västra infarten till Gävle och har i flera år varit ett kontorshotell. Från början drevs det av kommunen men är idag i privat regi. Här samsas ca 300 företagare i en lokal som utöver kontor även har restaurang, gym, relax och lounge.

  • Drottninggatan

Det nyaste kontorshotellet ligger på Drottninggatan och öppnade i slutet av 2018. Det är det absolut mest centralt belägna kontorshotellet med enbart 20 sekunder till centrala torget. Perfekt beläget men något högre hyror än på teknikparken. Här satsar man mest på flexibla kontorslösningar där man snarare hyr en plats än ett helt kontor.

  • Erikssons lokaler på söder

Längst upp på söder hade Eriksson tidigare mycket stora lokaler. Efter stora nedskärningar stod dessa tomma ett par år innan delar av lokalerna blev företagshotell. Detta på ett område där det finns ett flertal större företag.

Snabbare och smidigare service

Att hyra ett kontor, eller bara kontorsplats, på ett kontorshotell har flera fördelar. Det är lätt att se den ekonomiska biten då man därmed kan få ett komplett kontor för 2 – 3000 kr. Att hitta centrala kontor är inte lätt men genom att hyra ett eller flera kontor i ett kontorshotell kan man snabbt få mycket bra läge. Men framförallt är det servicen som uppskattas.

  • Kontorsstädning

Du behöver inte teckna ett separat avtal med städföretaget om kontorsstädning. Det är ett enda städföretag som städar de gemensamma lokalerna och som även städar kontoret (på begäran av hyresgästen). I och med att de ändå är på plats kan man få kontorsstädning betydligt billigare än om företaget hade varit tvungen att åka ut till ett enskilt kontor.

  • Övrig städning

Kontorsstädning är generellt en tilläggstjänst som beställs utöver den ordinarie hyran. Men städning av de allmänna lokalerna ingår. Det gäller exempelvis toaletter, matrum och lounger. Som företagare kan man ett enda fokus – att jobba med det man är bäst på.

  • Utskrift/ Kopior/Fax

Att dela på den service som erbjuds är den stora fördelen. Det gäller både för kontorsstädning, övrig städning och digital service. Du kan exempelvis få wi-fi som ingår i priset, tillgång till skrivare, fax och kopiator samt postservice. Små detaljer som ändå underlättar betydligt i det vardagliga arbetet.

17 Jan 2019